Apple reparatie snel en eenvoudig 2018-10-18T14:04:09+00:00

Apple reparatie

Maak afspraak
Contact

 

Voor een Apple reparatie aan de producten: Apple iPhone, iPad of Macbook gaat u naar PhoneWorld. Wij bieden de snelste en beste service tegen een scherpe prijs. PhoneWorld voert sinds 2009 onder meer Apple reparatie uit aan iPhones, iPads en Macbooks. Heeft u klacht aan een Apple Macbook waarvoor een reparatie vereist is? Dan kunt u ook bij ons terecht.

Wij zorgen dat uw klachten aan de Apple apparatuur binnen uiterlijk 30 minuten voor een iPhone en 60 minuten voor een ipad worden gerepareerd. U ontvangt op deze service drie maanden garantie en geniet van een uitstekende wachtruimte voorzien van internet en koffie. Klik hieronder voor tarieven en informatie over diverse reparaties.

Reparatie prijzen & tarieven

Klik hieronder op uw model om de prijzen en tarieven te zien voor de verschillende reparaties die we uitvoeren. Staat het probleem en of de prijs er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Contact

Neem voor een Apple reparatie contact met ons op via algemeen tel. 085-7602727 of maak online een afspraak wanneer u langs wilt komen en wachten op een reparatie. U kunt ook zonder afspraak langskomen om het toestel langs brengen en op een later tijdstip op te halen.

Meer informatie over: Nieuwe iPhone batterij, iPhone reparatie, Macbook reparatie, iPad reparatie, iPhone waterschade reparatie, iPhone 7 scherm vervangen, iPhone reparatie Amsterdam, iPhone reparatie Rotterdam, iPhone reparatie Utrecht, iPhone kapot

Maak online afspraak