Achterkant iPhone vervangen 2018-05-23T11:53:52+00:00

Achterkant iPhone vervangen

Indien de iPhone achterkant gebroken, gebarsten of verbogen is door bijvoorbeeld valschade of een andere oorzaak, dan kan dat voor veel ongemak zorgen of zelfs gevaarlijk zijn voor u en het toestel! Door de deels glazen iPhone achterkant kunnen er bijvoorbeeld scherpe randen en scherven ontstaan. Ook kan u veel hinder ondervinden van een iPhone die verbogen is. De achterkant van de iPhone zijn deels van glas waardoor er scherpe randen en scherven ontstaan. Het kan zelfs gebeuren dat u doordat de iPhone achterkant gebroken is wonden oploopt of het toestel sneller defect gaat doordat er vuil en vocht in kan komen. U hoeft de iPhone met een achterkant die gebroken of gebarsten is echter niet weg te gooien. Binnen korte tijd heeft PhoneWorld uw iPhone achterkant vervangen en is de telefoon weer als nieuw.

Maak afspraak
Contact

 

Uw iPhone weer als nieuw na reparatie aan uw achterkant die gebroken, gebarsten of gebogen is!

Veel mensen denken ten onrechte dat de iPhone niet te repareren is wanneer deze stuk is. Het feit is dat de iPhone’s zeer goed te repareren zijn mits u dit bij een professioneel bedrijf laat doen. U kunt eenvoudig en snel de iPhone laten repareren bij PhoneWorld. Wij kunnen een gebroken iPhone achterkant vervangen tegen een aantrekkelijk tarief voor u vervangen door een nieuw en origineel exemplaar. In veel gevallen kunnen wij de iPhone achterkant vervangen terwijl u wacht. Daarom gaat u naar PhoneWorld wanneer uw iPhone achterkant gebogen is!

Reparatie prijzen & tarieven

Klik hieronder op uw model om de prijzen en tarieven te zien voor de verschillende reparaties die we uitvoeren. Staat het probleem en of de prijs er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Meer dan alleen uw iPhone achterkant kapot?

Het kan heel goed voorkomen dat meer dan alleen de iPhone achterkant kapot raakt. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat tevens uw docking connector, volume buttons of power button door een flinke valpartij beschadigen en niet meer (goed) functioneren. Voor dergelijke reparaties bent u bij PhoneWorld ook aan het juiste adres! Terwijl u wacht repareren wij de gesneuvelde onderdelen van uw iPhone 6. Daarnaast kan het ook voorkomen dat de camera niet meer lijkt te werken, terwijl dit in werkelijkheid komt door schade aan de iPhone  achterkant. Ook dan is het zaak uw kapotte iPhone achterkant te vervangen door een nieuw exemplaar.

Contact

Wanneer uw iPhone 6 of iPhone 7 achterkant kapot is, kunnen wij dit voor u repareren door deze te vervangen. Is niet alleen de iPhone achterkant gebroken, maar is er ook interne schade ontstaan, dan kunnen wij dit voor u opsporen en, indien gewenst, voor u repareren. U kunt de iPhone waarvan de achterkant vervangen moet worden op afspraak langs brengen of aan ons opsturen. Bel voor een afspraak naar 085 – 76 02 727, mail naar support@phoneWorld.nl of gebruik onze handige afspraak module. Ook kunt u voor meer informatie altijd contact opnemen via ons contactformulier.

Meer informatie over: iPhone glas gebroken, iPhone glas kapot, iPhone glas reparatie, iPad glas gebroken, iPad kapot, iPad reparatie, iPad reparatie Amsterdam, iPad scherm kapot, iPhone defect, iPhone 6 reparatie